Popularnost bežičnih slušalica raste iz dana u dan, a kako većina proizvođača pametnih telefona prestaje u svoja nova rešenja da ugrađuje 3.5 mm audio ulaze pravi je trenutak da se razmišlja o nabavci nekih dobrih Wireless slušalica. Kompanija Beats je pionir na ovom polju i ime koje je izuzetno zaslužno za veliku popularnost bežičnih slušalica. Iz aktuelne ponude ovog renomiranog proizvođača trenutno se posebno izdvajaju slušalice pod nazivom Beats Solo³ Wireless koje spajaju moderan dizajn, kvalitetnu izradu i zavidan nivo ergonomuje sa vrhunskim kvalitetom zvuka. Pogledajmo o kakvim slušalicama je reč…?

U dizajnerskom pogledu Beats Solo³ Wireless slušalice se veoma malo razlikuju od modela prethodne generacije (Beats Solo 2 Wireless), šta više nekih posebno velikih odstupanja među njima nema, čak je i izrada izuzetno slična između ova dva modela. Sa druge strane tj. hardverski gledano ovo su potpuno drugačije realizovane slušalice koje donose bolju reprodukciju svih tonova, realističniji zvuk i prodorniji bas. Realno ovo su u audio pogledu dosta naprednije slušalice koje će voleti kako korisnici koji imaju potrebu za svakodnevnim slušanjem muzike, tako i pravi audiofili i generalno ljubitelji kristalno čistog i jasnog zvuka. Kao što je već pomenuto izrada na ovom modelu je vroma dobra. Korišćena je kvalitetna plastika u kombinaciji sa aluminijumom i kožom, tako da kada se slušalice uzmu u ruke stiče se utisak da je proizvođač maksimalno radio na njima.

Kako su napravljene od kvalitetnih materijala tako Beats Solo³ Wireless slušalice savršeno leže na ušima najvećeg broja korisnika. Kožni deo koji se direktno naslanja na uši omogućava nosiocu ovih slušalica neverovatnu udobnost i punu fleksibilnost, kao i slobodu prilikom kretanja. Kako je reč o On-ear slušalicama čija je aerodinamičnost podignuta na najviši mogući nivo tako se iste lako mogu podesiti u cilju postizanja maksimalne udobnosti, što znači da ih sa punom komfornošću mogu nositi i tinejdžeri i odrasli. Udobrnost i komfornost Solo³ Wireless slušalica prati i solidan prateći paket, kao i činjenica da ove slušalice dolaze sa nekoliko tehnoloških inovacija zahvaljujući kojima i donose čist i kristalno jasan zvuk. Najveća tehnološka inovacija na ovim slušalicama krije se u W1 čipu koji omogućava izbalansiran zvuk i maksimalno optimizovanu potrošnju energije. Konkretno zahvaljujući pomenutom čipu Solo³ Wireless slušalice imaju radnu autonomiju od čak 40 časova, što nudi jako mali broj bežičnih slušalica. Tu je i Fast Fuel tehnologija za brzo punjenje baterije koja za svega 5 minuta punjenja donosi mogućnost slušanja muzike u trajanju od 3 sata.

Kvalitet zuvka koji donose Beats Solo³ Wireless slušalice je impresivan. Zahvaljujući fino podešenoj akustici koja povećava jasnoću, širinu i ravnotežu zvuka, zvuk se u ušnoj školjci ravnomerno prostire oslobađajući čistoću koja se do sada mogla videti samo kod veoma skupih profesionalnih slušalica. Svi audio testovi su pokazali kako su ove slušalice u svojoj klasi jedne od najboljih i kako nude maksimalno prirodan i realističan zvuk. Bilo koji muzički pravac da se sluša na Beats Solo³ Wireless slušalicima zvuči mnogo dinamičnije i živahnije nego na bilo kojim drugim slušalicama iz istog cenovnog ranga. Inače, Beats Solo³ Wireless slušalice nisu samo odlične za slušanje muzike i rad sa audio materijalom, već i za uživanje u multimedijalnim zapisima različitog tipa, pa čak i igranje igrica.

Za komunikaciju sa izvorima zvuka Beats Solo³ Wireless slušalice koriste Bluetooth vezu i u biti su kompatibilne sa svim aktuelnim mobilnim i desktop platformama. Jednostavno se povezuju i što je jako važno imaju izuzetno stabilnu konekciju. Proizvođač je za njih osmislio i veoma dobru aplikaciju preko koje se fino može setovati zvuk, svi tonovi i bas. Ista je grafički odlično realizovana tako da je mogu koristiti i deca i tinejdžeri i starije osobe.

Beats Solo³ Wireless su ozbiljno dobre slušalice koje se mogu koristiti apsolutno za sve – od svakodnevnog slušanja muzike do ozbiljnog rada sa audio materijalom i igranja najnovijih naslova. Kako su dostupne u više boja tako su zanimljive za najširi krug korisnika, a posebno mlađoj populaciji koja ima potrebu da se dodatno istakne na neki način. Kvalitet zvuka je na ovom rešenju iznad proseka, što se nekako realno i očekuje obzirom da se Beats Solo³ Wireless slušalice nalaze u cenovnom rangu od 45.000,00 dinara. Ko ima, može i želi ovo su prave slušalice za potpunu slobodu i vrhunski zvuk u pokretu.

Cena (sa PDV-om): 43.990,00 dinara
Kontakt: iStyle