Švajcarska kompanija Golden Dreams predstavila je svoju luksuznu kolekciju prilagođenih iPhone 6 i 6 Plus uređaja…
 

Kao što je i očekivano o dove kompanije, kolekcija koju su ovom prilikom predstavili je sve sem obična. Kompanija ponosno tvrdi da su njihovi modeli iPhone 6 ponovo osmišljeni i kreirani, uz pomoć luksuznih materijala kao što su alligator koža, ugljenična vlakna, zlato i dijamanti. Kako vam se čini iPhone 6 napravljen od 18-karatnog zlata, sa ručno napravljenim zlatnim zmajem, koji ima oči napravljene od rubina? Ovaj zmaj smešten je na alligator kožu tamno crvene, crvene ili crne boje, a okružen je ivicama, koje su napravljene od 24-karatnog zlata. Najbolji element ove kolekcije, a svakako i najluksuzniji, je telefon dekorisan zmajem, koji ima oči od tsavorita.
 

Zapravo, ova kolekcija sastoji se od pet modela: Dragon, Desert, Carbon Fiber, Skull i Hand Painted izdanja. Skull verzija napravljena je od 18-karatnog zlata kao i zmaj, a polirana je dok nije dostigla efekat ogledala. Smeštena je na pozadinu od crne ili plave alligator kože.
 

Takođe, postoji mogućnost odabira kože iz asortimana boja za Desert kolekciju, dok u Carbon Fiber kolekciji možete birati između crne, sive i zlatne. Naravno, uvek se možete odlučiti za jednu od ručno oslikanih verzija, koje su delo francuskog slikara.
 

Prilagođavanje u ovoj kolekciji nema granice i uvek je prestižno i luksuzno. Njihova kolekcija biće svečano predstavljena na ovogodišnjem Baselworld sajmu, pri čemu će telefoni biti dostupni za kupovinu u Golden Dreams buticima širom sveta. 
 

Izvor: LuxLife