Golf je jedan od onih sportova oko kojih je mišljenje potpuno podeljeno: ili ga volite ili ne…
 

Dobra vest za sve ljubitelje ovog sporta – stiže GolfSense, mali luksuzni gedžet koji se kači na vašu rukavicu i pomaže da svoj udarac dovedete do savršenstva. Kada ga povežete za svoj mobilni telefon, GolfSense daje odličan 3D prikaz vaših udaraca, sa najsitnijim detaljima.
 

Težak samo 17 grama, GolfSense je prvi portabl 3D senzor sistem koji daje podatke o vašem golf udarcu u realnom vremenu. Sve što treba da uradite je da ga povežete sa mobilnim uređajem (poput iPhone-a ), zakačite za rukavicu i uživate u omiljenom sportu. Senzori će izračunati brzinu zamaha štapom, poziciju štapa, tempo i putanju udarca. Možete čak i snimiti individualne udarce ili automatski zabeležiti svaki.
 

Poseduje i uređaj koji može da raspoznaje probne od pravih udaraca, i beleži samo prave. Možete pregledati vaše individualne snimke, porediti međusobno. Neverovatno brz softver omogućava razbijanje svakog vašeg pokreta na segmente i detalje i dozvoljavaju da vidite svaki detalj do milisekunde.
 

Time što je pozicioniran na rukavici igrača, GolfSense ima sposobnost da uzme i kretanje zgloba u obzir kada otkrije najbolju putanju vašeg udarca. Za razliku od drugih gedžeta na tržištu nije postavljen na štapu, pa ne morate da skidate kada menjate štapove.
 

GolfSense je dostupan po ceni od 129.99 dolara, i dolazi u beloj i crnoj boji.
 

Izvor: GolfSense.me