Predstavljamo vam najskuplji iPhone 6 Plus, koji je delo američke kompanije Falcon Luxury…

Ova kompanija bavi se dizajniranjem luksuznih aksesoara, a njihova kolekcija skupocenih iPhone modela sastoji se od dve linije – Bespoke i Supernova, a sadrži čak 24 različite prilagodive verzije ovog telefona. Cena iPhone 6 Plus telefona koji oni ulepšaju za vas je neverovatnih 1.65 miliona dolara.


 

Za tih 1.65 miliona dolara, postaćete ponosni vlasnik Platinum iPhone 6 Plus modela, sa dijamantom na poleđini, ukoliko se odlučite za neki od modela iz Bespoke kolekcije. Najskuplji model iz te linije košta 4.75 miliona dolara, a to je zapravo iPhone obložen rose zlatom i dekorisan burmanskim rubinom. SuperNova kolekcija je sasvim drugi univerzum kada se radi o cenama. Najjeftiniji model iz ove linije koštaće vas 32.5 miliona dolara, a na poleđini ima predivni plavi dijamant. Srednje skupi telefon košta 42.5 miliona dolara, a kao dekor ima narandžasti dijamant, dok je najskuplji dostupan po ceni od 48.5 miliona dolara i na poleđini ima pink dijamant.
 

Svi modeli telefona imaju 128 GB memorije i otključani su za rad na svim mrežama. Uz njih ide i premium Falcon usluga – 24h konsijerž servis. Kako je ovaj brend došao do ovih cena i dalje je nepoznato, ali verujemo da onima koji žele da poseduju nešto jedinstveno i ultra ekskluzivno to neće ni biti bitno.

Povezane teme: 
Apple predstavio iPhone 6 i iPhone 6 Plus
Prvi utisci o iPhoneu 6 i 6 Plus
Proverite odmah kako iPhone 6 i 6 Plus leže u ruci
Veće je bolje: 8 razloga da izaberete iPhone 6 Plus
Ovako izgledaju 93 tone iPhonea 6