Otkup Apple uređaja

Prodajete iPhone, MacBook računar, iMac, iPad ili neki drugi Apple proizvod? IBerza vam nudi otkup Apple uređaja po najboljoj ceni i u najkraćem roku.

Zainteresovani smo za otkup svih modela Apple računara i iPhona bez obzira na godište, kao i Airport Express, Airport Extreme uređaja koje želite da prodate.

Šta utiče na cenu prilikom otkupa Apple uređaja?

Prilikom otkupa Apple uređaja, bez obzira da li se radi o MacBook, MacBook Pro, MacBook Pro Retina, iMac, iPad, iPhone ili drugih Apple uređaja, na cenu može uticati niz fakora.

Ispravnost Apple uređaja

svakako prva stvar koja utiče na cenu otkupa jeste ispravnost same mašine koje prodajete.

Naravno, razliku čini i to kakav je kvar u pitanju, to jest koliko je sama popravka skupa, komplikovana i da li je isplativo uopšte servisirati Apple uređaj.

Naravno, ukoliko se vrši otkup Apple uređaja koji je i dalje u garanciji, čak i ozbiljniji kvarovi, ukoliko su pokriveni Apple garancijom, mogu imati manjeg uticaja na cenu u otkupu Apple uređaja.

Fizički izgled mašine

Druga stavka koja utiče na cenu prilikom otkupa Apple uređaja je njegov fizički izgled. Cena otkupa Apple uređaja može drastično biti smanjena ukoliko postoje velika fizička oštećenja nastala usled pada. Ovakva vrsta oštećenja je česta kod otkupa iPhona i prodaje MacBook, MacBook Air i MacBook Pro računara.

Važno je znati da cena otkupa recimo za iPhone 6s koji je u savršenom stanju, može biti veća nego li ona za iPhone 8 plus koji je spolja gotovo uništen.

Zdravlje baterije

Prilikom otkupa Apple uređaja koji je ispravan, jedna od važnih stavki je i stanje u kome se nalazi baterija koja napaja uređaj.

Često se dečava da je broj ciklusa baterije relativno mali, obzirom na starost uređaja, što je obično slučaj kod MacBook, MacBook Air i MacBook Pro računara. Iako nije beznačajan, broj ciklusa baterije nije ujedno i garant njenog zdravlja.

Naime, ukoliko se sa baterijom nije postupalo kako treba, može se dogoditi da je u veoma lošem stanju i čak naduvena, što znači da je neophodno zameniti je.

 

Otkup MacBook, MacBook Pro, MacBook Pro Retina, iMac 21.5, iMac 27,
iMac 21.5 4K, iMac 27 5K, Mac mini, iPad 2, iPad 3, iPad 4, iPad Air, iPad Air 2,
iPad Mini, iPad Mini Retina, iPad Mini 3, iPad Mini 4, iPhone 4, iPhone 4s,
iPhone 5, iPhone 5S, iPhone 6, iPhone 6 plus, iPhone 6s, iPhone 6s plus,
iPhone 7, iPhone 7 plus, iPhone 8, iPhone 8 plus, Airport Express,
Airport Extreme i svih ostalih Apple uredjaja.

 

© 2014 - 2019 iBerza - Sva prava zadržana.