Elitna i luksuzna verzija iPhone 6 modela je već stigla…
 

Najjednostavniji način da se opiše najnoviji Goldengenie projekat je upravo taj – elitna verzija iPhone 6 modela, koja odiše luksuzom i prestižom. On nosi naziv Luxury Gold iPhone 6 Swarovski Brilliance Elite i dekorisan je crnim stranama koje su ulepšane ili 24-karatnim Rose zlatom, običnim zlatom ili platinum. Takođe, tu su i Swarovski kristali koji su raspoređeni oko baze i na zadnjem poklopcu telefona.
 

Inače, ovaj telefon dolazi u ekskluzivnoj kutiji napravljenoj od Cherry hrasta, koja je podjednako luksuzna kao i sam telefon. Takođe, uz njega ide i zaštitna maska koja je prozirna i koju su instalirali majstori iz Goldgenie brenda. Naravno, uz ovako ekskluzivni model ide i doživotna garancija. On je otključan za korišćenje sa SIM karticama bilo kog provajdera širom sveta.


 

Njegova cena je veoma visoka, ali s obzirom na njegove karakteristike opravdana je. Možda ne košta 1.7 miliona funti kao iPhone 6 by Alexander Amosu ili 52.4 miliona kao prilagođena verzija sa pink dijamantima, ali, podjednako je elegantan. Luxury Gold iPhone 6 Swarovski Brilliance Elite model može biti vaš po ceni od 5.200 dolara, sa 128GB memorije.