Zdravlje nema cenu, jedna je od najstarijih rečenica koja i dan danas ima istu vrednost kao i nekada. Zapravo, zdravlje je danas nešto ka čemu urban i dinamičan čovek teži svakog dana. Fitnes gedžeti su tu da pomognu modernom čoveku da se izbori sa problemom viška kilograma, prekomernim sresom i velikom količinom anksioznosti, ali i da unesu neku vrstu pozitivne energije u njegov život i učene dane lepšim i razigranijim.

Kompanija Withings koristi najnovije tehnologije sa ciljem da svojim kupcima ponudi proizvode koji im mogu pomoći da žive srećnijim i zdravijim životom. Poslednja, velika inovacija ove kompanije dolazi u viduveć pomenute pamete vage pod nazivom Withings Body Cardio, koja nastavlja tradiciju razvoja vrhunskih pametnih vaga u ovom slučaju pored naprednih mogućnosti nudeći i opciju praćenja rada srca. Sa ovom vagom lako je moguće pratiti kardiovaskularno stanje organizma i znati kada trebate preduzeti korake kako bi se isto poboljšalo. Uz bolju procenu kompletnog sastava tela, uvid u kardiovaskularno stanje tela i besprekornu vezu sa Health Mate aplikacijom, Body Cardio je u ovom momentu najnaprednija pametna vaga na svetu.

Body Cardio je pametna vaga koja u biti predstavlja unapređenu verziju Withings Body vage (nedavno smo je predstavili). Konkretno, ona na funkcije Body vage dodaje još jednu – praćenje rada srca i stanja kardiovaskularnog sistema. Da ne bude zabune, ovo jeste jedna, ali veoma, veoma važna funkcija koju nudi još jako mali broj pametnih vaga na svetu zbog koje Withings Body Cardio vaga uživa veliku popularnost širom planete. Ova vaga je zapravo prefinjena u svakom pogledu i krajnjem korisniku donosi pregršt korisnih funkcija, uključujući i pomenuto praćenje rada srca sa kojim svom vlasniku daje jednu maksimalno preglednu sliku zdravstvenog stanja organizma. Da budemo precizniji Withings Body Cardio pametna vaga od standardnih funkcija nudi precizno merenje i praćenje indeksa telesne težine, procenta vode i masnih naslaga, kao i mišićne i koštane mase organizma.

Velika prednost Body Cardio vage u odnosu na bilo koje drugo konkurentsko rešenje je ta što ova vaga korisnika upoznaje sa svojim telom i uči ga kako da se preventivno i zdravo ophodi prema njemu. Vaga, takođe lako može da se pretvori/transformiše u personalnog trenera, ali i da se brzo i jednostavno Bluetooth vezom sinhronizuje sa najrazličitijim pametnim uređajima. Proizvođač je za ovu vagu dizajnirao i izuzetnu aplikaciju pod nazivom Health Mate preko koje je moguće (između ostalog) postaviti i željene ciljeve, a poznato je da osobe koje postave ciljeve gube i do dva puta više kilograma u odnosu na one koji to ne rade. U biti kada korisnik postavi ciljeve Health Mate aplikacija ga vodi korak po korak do krajnjeg cilja, do željenog rezultata. Inače, zanimljiv je podatak da se Health Mate aplikacija savršeno razume sa preko 100 najpopularnijih aplikacija za fitnes i zdravlje.

Kada se Body Cardio vaga sinhronizuje sa mobilnim uređajima preko Wi-Fi veze na njenom displeju se ispisuju zanimljive informacije poput vremenske prognoze, dnevnih aktivnosti i bitnih informacija o tome koliko koraka je dnevno iskoračao koirsnik, koju je distancu prošao i kako se napreduje sa gubljenjem kilaže iz dana u dan. Na displeju se ispisuju i korisni saveti, a tu su još i sat, calendar i alarm. Poput Body vage i Body Cardio pametnu vagu može da koristi cela porodica (do 8 članova) što je čini još zanimljivijom i atraktivnijom. Sve u svemu ovo je pametna vaga koju porodicu može učiniti zdravijom i srećnom.

Ako stavimo po strani solidno visoku cenu po kojoj se nudi Body Cardio pametna vaga ista je u svakom drugom pogledu fenomenalna i odlično izbalansirana. Počevši od mogućnosti koje nudi, preko besprekorne izrade pa sve do jednostavne upotrebe, Body Cardio pametna vaga je sve što je potrebno jednom rekreativcu i sportisti da na naprednom nivou prati stanje svog organizma. Takođe, ova pametna vaga je nezamenjiva alatka za gojazne osobe, kao i korisnike koji imaju ozbiljnih kardiovaskularnih problema. Sa njom se mnogo lakše vežba i mnogo preciznije prati stanje organizma iz dana u dan. Ona je zapravo pravi mali stručnjak za zdravo i odgovorno ponašanje, kao i sjajan trener na putu ka zdravim životnim navikama…

Cena (sa PDV-om): 24.000,00 dinara
Kontakt: iStyle