Upravo ste "pljunuli" 159 dolara za najnovije Apple-ove bežične slušalice, došli doma, i u naletu očaja shvatili da vam njihova boja ne odgovara uz Jet Black iPhone 7 Plus od 256 GB koji imate, naravno, od prvog dana kako se pojavio. I šta sada? Na vašu veliku sreću, postoji rešenje i za ovaj fashion problem.

Kompanija BlackPods će, naime, uzeti vaše "obične" bele AirPods slušalice i prebojiti ih u crno. To će učiniti za pišljivih 99 dolara, a za tu simboličnu cenu dobićete "kao nove" crne AirPods slušalice sa tri premaza posebne, luksuzne boje otporne na ogrebotine.

Uz uređenje minijaturnih slušalica, za koje se brinu posebno kvalifikovani umetnici iz BlackPods-a, u crno će biti obojena i pripadajuća kutija, a sve će biti učinjeno visokom preciznošću. Crne sluške će se isticati u masi sličnih svojim izgledom i kvalitetom izrade, a ekipa se kune da će vam ih obojiti i vratiti za samo tri dana.

Ali, kako je kompanija BlackPods smeštena u Brooklynu, delu New York Cityja poznatom po kriminalu, kada im šaljete svoje slušalice možete se samo nadati da vas ovako primamljivim oglašavanjem – ne farbaju.

Izvor: IT Vesti